Nilüfer Bld.’den kritik galibiyet

Nilüfer Belediye, Trabzon İdmanocağı’nı 3-0 yenerek, play-out öncesi çok önemli 3 puanı hanesine yazdırdı.

Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanan Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin 21. hafta maçının ilk setine, konuk ekip İdmanocağı etkili başladı ve ilk teknik molaya 8-4, ikincisine ise 16-8 önde girdiler. İkinci teknik molanın ardından toparlanan ve peş peşe sayılar bulan Nilüfer Bld. seti 25-23 kazandı.

İkinci sete yine konuk İdmanocağı etkili başladı. İlk molaya Trabzon ekibi 8-4 önde girdi. Molanın ardından file önünde etkinliğini artıran Nilüfer Bld. üst üste buldukları 8 sayı ile 12-8 öne geçti. Ardından set boyunca etkili olan mavi-yeşilliler bu seti 25-19 alarak durumu 2-0’a taşıdı. Karşılaşmanın üçüncü setine ise Nilüfer Bld. etkili başladı. Set boyunca skor üstünlüğünü elinde tutan Nilüfer Bld. bu seti de 25-19 alarak, maçı 3-0 kazandı. Nilüfer Bld.’de Ceyda 15, Bytsenko 14 sayı kazanarak galibiyette önemli rol oynadılar.

Kritik maçı kazanan Nilüfer Bld. galibiyeti taraftarlarıyla kutladı. Mavi-yeşil beyazlı ekip ligin son maçını deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacak.

Related posts

Ceren Önal Zeren Spor’da!

Hopa ve Gümüşhane U12 Takımları ‘Şampiyon Melekleri’ Unutmadı

Vodafone Sultanlar Ligi yeni rekorlarla tamamlandı

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...