Bursa BŞ rahat kazandı

TVF Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde Bursa Büyükşehir Bld., kendi evinde Beşiktaş’ı 3-0 mağlup ederek play-off’a 5. sıradan girmeyi garantiledi

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmandın ilk setine 6-0’lık seriyle başlayan Bursa B.Şehir Bld. ilk teknik molaya 8-2, ikinci teknik molaya da 16-7 önde girerken seti de 25-14 önde tamamlayarak skoru 1-0’a getirdi.

Karşılıklı sayılarla başlayan maçın ikinci setinde ilk teknik molaya İstanbul ekibi Beşiktaş karşısında 8-6 önde giren yeşil-beyazlılar, tribünleri dolduran taraftarlarının da yoğun desteğiyle vitesi iyice artırarak farkı 7 sayıya kadar çıkardı ve rakibini mola almaya zorladı.(14-7) Beşiktaş molasının ardından da oyun disiplininden kopmayan Bursa temsilcisi kenarlardan Dora ve Joychina ile bulduğu sayılarla farkı iyice açtı ve bu seti de 25-13 ile geçerek setlerde durumu 2-0 yaptı.

Maçın üçüncü setinde oyun hakimiyetini elden bırakmayan yeşil-beyazlılar bu seti de 25-19’la geçerek 3-0 ile maçın skorunu belirledi ve puanını 38’e yükselterek ligin bitimine 1 hafta kala 5. sıradaki yerini garantilemiş oldu.

Related posts

Ceren Önal Zeren Spor’da!

Hopa ve Gümüşhane U12 Takımları ‘Şampiyon Melekleri’ Unutmadı

Vodafone Sultanlar Ligi yeni rekorlarla tamamlandı

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...