Voleybol Plus

Fenerbahçe altyapısından milli takıma 7 oyuncu

Fenerbahçe altyapısında yetişen ve oynayan voleybolcular, milli forma altında görev almaya devam ediyorlar. Sporcuların oynadığı ve davet edildiği milli takımlar ile maç takvimi şu şekilde:

-Melis Yılmaz’ında görev yaptığı 23 Yaş Altı Bayan Voleybol Milli Takımı Dünya Şampiyonası elemelerinde grup birincisi olarak 2017 yılında 23 Yaş Altı Dünya Şampiyonası finallerinde oynama hakkını kazanmıştır.

-Sırbistan’ın Ivanjica şehrinde 3-7 Ağustos 2016 tarihlerinde yapılacak olan Küçük Erkekler Balkan Şampiyonası’na katılacak milli takımda sarı-lacivertli sporcularından Serhat Uzun, Necmi Tokatlıoğlu ve Bora Stanicki görev alacaklar.

-12-16 Ağustos 2016 tarihlerinde Karadağ’da yapılacak olan Yıldız Milli Takım Bayanlar Balkan Şampiyonası kampında Fenerbahçe sporcusu Hatice Nur Kırımlı bulunmakta.

-23-27 Ağustos 2016 tarihlerinde Sırbistan’da yapılacak Genç Erkekler Balkan Şampiyonası kampına sarı-lacivertlilerden Burakhan Tosun ve Halil İbrahim Kurt’ta katılmışlardır.

İlgili Haberler

Milenkoski: Türkiye’nin geleceği çok parlak

admin

2021 EuroVolley Elemeleri’ndeki rakiplerimiz belli oldu

admin

U17 Erkek Milliler, namağlup Avrupa Şampiyonası Finalleri’nde

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası