Voleybol Plus

Genç yetenekler Arda Bostan&Taha Erden Fenerbahçe Dergisi’nde

Fenerbahçe Dergisi; bu ay konuk ettiğimiz gençlerimiz ise Fenerbahçe Voleybol Şubesi altyapı oyuncularından Taha Erden ve Arda Bostan’la bir röportaj gerçekleştirdi. Küçük, yıldız ve genç takımlarda büyük bir özveri göstererek sarı-lacivert formayı terleten genç sporcularımız, uzun vadede ise ülke voleyboluna katkıda bulunmak istiyorlar. Sorumluluklarının farkına erken yaşta varan Taha ve Arda ikilisiyle gerçekleştirilen keyifli söyleşi şu şekilde:

Taha: “Hem yıldız hem küçük takımlarda oynayan toplamda 3 kişiyiz. 2’si ise biziz. Dolayısıyla birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Birlikte çok fazla zaman geçiriyoruz. Sadece bizim arkadaşlığımız için söylemiyorum, takım olarak çok fazla zaman geçiriyoruz. Bu durum da takım olarak aramızdaki uyuma katkı sağlıyor.”

Arda: “Fenerbahçemizin formasını terletme ayrıcalığını yaşadığımız için çok gururluyuz. Uzun vadede ise milli formayı terletmek ve ülke voleyboluna katkı sağlamak istiyoruz.”

Taha-Arda: “Spor yapmak kişiyi sorumluluk sahibi yapıyor. Çok fazla insanla tanıştığımız için sanki yeni tanıştıklarımızla ilgili daha iyi gözlemler, analizler yapabiliyoruz. Sosyal yaşantımızda bu farkı fazlasıyla yaşıyoruz. Bu, kesinlikle takım sporu yapmakla alakalı.”

İlgili Haberler

Ziraat Bankası’nın küçük takımı yarı finalde

admin

Okul Sporları Voleybol Gençler A Yarı Finalleri Kırşehir’de başladı

admin

Kayseri OSB Teknik Koleji Atletik yarı finalde

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası