Voleybol Plus

2023-2024 Sezonu Öncesi Gözlemci ve Hakem Klasman Belirleme Sınav Duyurusu

2023-2024 sezon öncesi gözlemcilere ve hakemlere (uluslararası ve ulusal) yönelik klasman belirleme sınavı 05 Ağustos 2023 Cumartesi günü Ankara, İstanbul, İzmir, Samsun ve Diyarbakır illerinde 2 grup halinde yapılacaktır.

Sınav Saati: Hakemler 12.00 ve Gözlemciler 14.00

Gruplar için tıklayınız.

Katılımcı formu için tıklayınız.

Sınıf düzeninin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için gözlemci ve hakemlerimizin, klasman belirleme sınavına katılıp/katılmayacaklarını belirten katılımcı formunu 05 Temmuz 2023 tarihine kadar eksiksiz doldurarak e-posta (mhgk.faaliyetler@tvf.org.tr) yoluyla göndermeleri zorunludur.

Bildirim yapmayan gözlemci ve hakemler söz konusu klasman belirleme sınavına alınmayacaktır.

Önemli Notlar:

  • Tüm Hakem ve gözlemciler sezon öncesi yapılacak olan klasman belirleme sınavına katılmak zorundadırlar. Sınava katılmayan hakem ve gözlemciler o sezon tüm müsabakalarda (liglerde, alt yapı, okul sporları, üni lig, bölgesel lig müsabakalar ve özel turnuvalar) görev alamayacaklardır.
  • Klasman sınavından sonra yapılacak olan online seminerlere tüm gözlemci ve hakemlerin (klasmana kalan ile klasman dışı hakemler ve gözlemciler) katılması zorunludur. Seminere katılmayan hakem ve gözlemciler o sezon tüm müsabakalarda (liglerde, alt yapı, okul sporları, üni lig, bölgesel lig müsabakalar ve özel turnuvalar) görev alamayacaklardır.
  • Belirlenen gruplarda sınava giremeyecek hakem ve gözlemciler MHGK tarafından uygun bulunması halinde farklı illerde sınava girebileceklerdir. Bunun için daha önceden MHGK ’ya dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.
  • Depremden etkilenen illerde kayıtlı gözlemci ve hakemler ise; 2022-2023 sezonundaki klasman hakları saklı kalmakla beraber sınava katılmayabilirler. Ancak sınavdan sonra yapılacak online seminerlere katılmaları zorunludur. 2022-2023 sezonunda klasman dışı kalan hakemler ise yapılacak sınava katılarak klasmanlarını yükseltebilirler.
  • Ulaşım ücretleri katılımcılar tarafından karşılanacaktır.
  • Katılımcıların durumları, sınıf düzenleri ve sınavların yapılacağı salonların adres linkleri daha sonra bildirilecektir.

İlgili Haberler

Serter Gezer: Hedeflerimize tek tek ulaşıyoruz

admin

TVF, TikTok hesabı açtı

admin

Eczacıbaşı VitrA, Dünya ikinciliğini kutladı

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası