Voleybol Plus

2019 Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

18-23 Haziran 2019 tarihleri arasında TVF ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen 2018 – 2019 Voleybol Sezonu Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası, bugün (23 Haziran 2019, Pazar), oynanan üçüncülük ve final karşılaşmaları ile tamamlandı.

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun resmi YouTube kanalından canlı olarak yayınlanan karşılaşmaların ardından; rakibi Arkas Spor’u 25-19, 24-26, 25-19 ve 25-21‘lik setlerle 3-1 mağlup eden Ziraat Bankası şampiyon olurken; Arkas Spor ikinci oldu. Halkbank’ı 25-21, 18-25, 22-25, 25-23 ve 15-13‘lük setlerle 3-2 mağlup eden Beşiktaş ise; Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’nı 3. sırada tamamladı.

Karşılaşmaların ardından düzenlenen madalya ve kupa töreninde; Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’nı dördüncü sırada tamamlayan Halkbank’a; dördüncülük plaketlerini Kocaeli Voleybol İl Temsilcisi Zülkarni Gülhan verdi.

Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’nı üçüncü sırada tamamlayan Beşiktaş’a; kupa ve madalyalarını MHGK Başkanı Aziz Yener verdi.

Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’nı ikinci sırada tamamlayan Arkas Spor’a; kupa ve madalyalarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Ali Bilgi verdi.

Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’nı şampiyon olarak tamamlayan Ziraat Bankası’na kupa ve madalyalarını; TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu verdi.

Yıldız Erkekler
1.Ziraat Bankası
2.Arkas
3.Beşiktaş
4.Halkbank

İlgili Haberler

Halkbanklı gençlerden çifte galibiyet

admin

Ziraat Bankası, Alt Yapılar Türkiye Şampiyonası’na damga vurdu

admin

Ayşeabla Koleji Dünya şampiyonu

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası