Voleybol Plus

Şampiyon Halkbank’ta hedef Devler Ligi

Efeler Voleybol Ligi şampiyonu Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Ataşehir’deki Genel Müdürlük binasında Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu ile bir araya geldi. Halkbank Genel Müdür Yardımcısı ve Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu’nun da katıldığı toplantıda Halkbank Erkek Voleybol Takımı’nın gelecek yıl hedefleri ele alındı.

HALKBANK’IN ADI HER ALANDA ZİRVEDE

Sporun her alanına verdikleri desteğin, Erkek Voleybol Takımı’nın şampiyonluğuyla taçlandığını belirten Taşkesenlioğlu şunları söyledi, “Halkbank Spor Kulübü kurulduğu günden bu yana Türkiye’de voleybolun gelişimine büyük katkı sağladı. Halkbank hem kadın hem erkek kategorisinde her zaman ilklere imza attı. 2013 yılında CEV Kupasını kaldıran ilk Türk ekibi olduk. Altyapılarımızda birçok gencin spora kazandırılmasını sağladık. Bu başarılar güçlü bir ekip çalışmasının, takımına ve kendine güvenmenin bir sonucu.”

Halkbank adını her alanda ileri taşımak üzere çalıştıklarını kaydeden Taşkesenlioğlu, “Sporcularımız çok çalıştılar, mücadeleden yılmadılar, rekabette ayakta kalıp bize ve taraftarımıza bu sevinci yaşattılar.Milletimize yeni güzellikler armağan etmenin heyecanı içinde çalışmaya devam edecek, inanıyorum ki gelecek dönemde yepyeni başarı hikâyeleriyle karşınızda olacağız.”

ŞAMPİYON, DEVLER LİGİ’NE HAZIR

Üst üste ikinci defa şampiyon olarak ligi domine ettiklerini belirten Halkbank Genel Müdür Yardımcısı ve Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu her maça kazanma parolasıyla çıktıklarını belirterek şunları söyledi: “Halkbank adı bize önemli bir mesuliyet yüklüyor. Bu markaya duyulan güven ve itibarı, sportif alanda yurtdışına taşımak bizim için çok önemli. 2013 yılında kaldırdığımız CEV Kupası’nı ülkemize tekrar getirmek istiyoruz. Kupalar elbette önemli ama her şeyden önce takım ruhumuz, sportmenliğimiz ve güzel oyunumuzla takdir toplamaya devam etmek istiyoruz. Altyapılara verdiğimiz önemle, hem kulübümüze hem de Türk sporuna yeni yetenekleri kazandırmak için yaptığımız çalışmaları sürdüreceğiz.”

İlgili Haberler

İlk raunt Halkbank’ın

admin

Arkas zorlu seride

admin

Arkas set vermedi

admin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Ediyorum Devamını Oku...

Gizlilik & Çerez Politikası