Yeni İtalyan damat

FenerbahçeBayan Voleybol Takımının eski menajeri Damla Albayrak, halen sarı lacivertli takımın başantrenörü olan İtalyan Marcello Abbandanza ile beraberliğini ve hamile olduğunu sosyal medya hesabından ilan etti.

Vakıfbank’ın milli voleybolcusu Bahar Toksoy ile yaşamını birleştiren İtalyan antrenörü Giovanni Guidetti’nin ardından, Fenerbahçe’yi çalıştıran vatandaşı Marcello Abbondanza da Damla Albayrak ile evlilik yolunda.

Daha önce Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nın menajerliğini yapan Damla Albayrak, sosyal medya hesabından Abbondanza ile birlikteliğini belgeleyen bir fotoğraf paylaştı.

Damla Albayrak, fotoğrafın yanına mesajda hamile olduğunu şu sözlerle açıkladı:

“Seni tanıdığım gün anlamıştım; hayatım tümden değişecekti. Şimdi ise 3 kişi olarak yolumuza devam edeceğiz. Daha nice mutlu yıllarımız olsun. “Herkes kalbinin renginde yaşar hayatı… Ve herkes kalbinin rengini bulaştırır etrafındakilere…. İnsan kalbinde ne taşıyorsa, dünyaya bakınca da onu görür. Sadece biraz sabır, çok şükür, sevgiler.”

Related posts

Eczacıbaşı’nda Aybüke ameliyat oldu

Bojana Drca’nın acı günü

Aras Kargo’da 3 imza

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...