Voleybolda doğru ebeveynlik ve aile modeli

Türkiye’nin ilk FIVB lisanslı menajerlik ajansı Shining Stars tarafından düzenlenen ‘Voleybolda doğru ebeveynlik ve aile modeli’ kliniği İstanbul Volley Otel’de gerçekleştirildi.

Shining Stars Genel Muduru Tunç Afşar, “Türk voleybolu adına çok onemli bir klinik yaptığımızı düşünüyorum. Konuklarımız çok önemli konulara değindiler. Reşat Yazıcıoğulları alt yapılarda antrenör-oyuncu-ebeveyn sorunlarına değindi, sevgili Neslihan Demir Güler 14 yaşında kendisinden voleybolcu olamayacağının söylendiğini anlattı, psikoloğumuz Arda Coşkun ebeveynlerin çocuklarına nasıl davranması gerektiğini örneklerle anlattı. Kontenjanımız kısıtlıydı ve kendi sporcu ailelerimiz ilk günden doldurmuştu. İlginin fazlalığı karşısında ek kontenjan actık. Ama yine de herkese yetmedi. Yakın zamanda tekrar yapmayı planlıyoruz. Ayrıca bu yoğun gündeminde bizleri onurlandıran federasyon başkanımız Akif Üstündağ’a ayrıca teşekkür ederiz. Kendisi de sporcuların gelişiminde velilerinin öneminden bahsetti. Hem konuklarımıza hem katılanlara bir kez daha teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Related posts

Onat Kurt, THY’den ayrıldı

Okan Üniversitesi’nden Türk Voleybolu’na 6 ödül

Halkbank’tan 3 isme teşekkür

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...