Vodafone Sultanlar Ligi’ne Marina Markova damgası

Sultanlar Ligi’nde 6. hafta heyecanı nefes kesen maçlarla devam etti. Geride kalan 6 haftada en büyük sürprize ise Sezon başında Muratpaşa Bld. Sigorta Shop’a transfer olan Rus Marina Markova imza attı.

Türk Hava Yolları’nı ağırlayan Muratpaşa Belediyesi SigortaShop, rakibini 3-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. 11 puana sahip olan Antalya ekibi sıralamada 4.sıraya yükseldi. Antalya Süleyman Evcilmen Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın setleri 25/15, 25/19, 27/29, 26/24 sonuçlandı. 34 sayı ile Markova maçın skorer ismi oldu.

21 yaşındaki yıldız smaçör, profesyonel kariyerinin ilk yurt dışı deneyiminde oldukça yüksek bir performans sergiliyor. 6 maçta toplam 138 sayı kaydeden Markova bu alanda zirvede yer aldı. Öte yandan yüzde 52 hücum ortalaması yakalayan Rus smaçör bu alanda ikinci sırada yer alıyor.

Sultanlar Ligi’nde birçok ismi sosyal medyasından takip edilen Markova’nın ayrıca Zehra Güneş’e hayran olduğu biliniyor. (Milliyet)

Related posts

Vodafone Sultanlar Ligi yeni rekorlarla tamamlandı

Şampiyon Fenerbahçe Opet

Şampiyonluk maçının hakemleri belli oldu

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...