Vasilantonaki: Aydın seyircisi beni çok etkilemişti

2020-2021 sezonu için Aydın Büyükşehir Belediyesi ile anlaşan Yunan milli oyuncu Anthi Vasilantonaki, federasyonun instagram hesabındaki canlı yayının konuğu oldu.
Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması ile başarılı bir sezon geçiren Yunan smaçör, canlı yayında Türkiye Ligi’ni değerlendirdi ve Aydın’a imza atmasının sebeplerini açıkladı.
İşte Vasilantonaki’nin konuk olduğu canlı yayından bazı satır başlarını sizler için derledik:
  • Türkiye Ligi genel anlamda iyi bir lig. Avrupa’nın en önemli liglerinden bir tanesi. Üst seviyede ve alt seviyede takımlar var. Üst seviyede rakipler ile oynadığımız karşılaşmalar zorlu oluyor ancak alt seviyedeki bir takımla oynadığınızda galibiyet elde etmek için %100’ünüzü vermenize gerek kalmıyor.
  • Fenerbahçe’ye karşı oynadığımız derbilerde karşılaşmalara yoğun ilgi oluyordu. Taraftarlar, deplasmanda oynanan karşılaşmalarda sizi takip ediyor.
  • Aydın’a evet dememdeki en büyük faktör, seyircinin orada oluşturduğu atmosfer. Galatasaray ile oraya gittiğimizde salonun tamamı doluydu ve büyük bir ilgi vardı. Bunun dışında kulübün bana sunduğu projeyi de çok beğendim.

Related posts

Yasemin Özel: Hedeflere hepimiz ulaşmak istiyoruz

Bioderma’dan Filenin Sultanları için yeni reklam filmi yayında

Yasemin Güveli: Böyle bir camiaya transfer olduğum için çok heyecanlıyım

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...