Vargas’tan Erik Dalı

VakıfBank’ın ve A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın yıldız liberosu Ayça Aykaç, dünya evine girdi. Aykaç, İzmir’de düzenlenen törenle Galatasaray Kadın Takımı İstatistik Antrenörü Mert Altıntaş’la evlendi.

Filenin Sultanları bir arada!
A Milli Kadın Voleybol Takımı, Ayça Aykaç’ı mutlu gününde yalnız bırakmadı. Aykaç’ın tüm takım arkadaşları İzmir’deki düğünde yer aldı.

Vargas’tan “Erik dalı” performansı
Fenerbahçe Opet ve A Milli Kadın Voleybol Takımı’n yıldızı Melissa Vargas, Filenin Sultanları ile özdeşleşen “Erik dalı” şarkısında oynadı. Vargas’ın eğlenceli anları sosyal medyada viral oldu.

Dünya 1 numarası oldular
A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi’nde altın madalyaya uzanarak dünya 1 numarası oldu. Ayrıca Avrupa Şampiyonası finalinde de Sırbistan’ı deviren Filenin Sultanları, bu turnuvada da şampiyon olmayı başardı. Büyük bir çıkış yakalayan Ay-Yıldızlılar, son olarak Olimpiyat Elemelerinde namağlup şekilde olimpiyat vizesi aldı.

Related posts

Aslıhan Kılıç&Eylül Akarçeşme: Mutlu ve gururluyuz

Yasemin Özel: Hedeflere hepimiz ulaşmak istiyoruz

Bioderma’dan Filenin Sultanları için yeni reklam filmi yayında

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...