VakıfBank rahat kazandı

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde ilk yarının son haftasında VakıfBank, Bursa Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 yendi.
VakıfBank, ligin ilk yarısını 10 galibiyet, 1 yenilgi, Bursa Büyükşehir Belediyespor ise 4 galibiyet, 7 yenilgiyle tamamladı.

Karşılıklı sayılarla başlayan maçta Rasic ve Zhu Ting ile etkili olan VakıfBank, teknik molayı 12-10 önde geçti. Ev sahibi takım, oyunda üstünlüğünü sürdürdü ve seti 25-19 aldı.

İkinci sette Naz Akyol’un taktik servisleri Bursa temsilcisini oyundan düşürdü ve VakıfBank, teknik molaya 12-1 önde girdi. Sarı-siyahlı takım, oyuncu değişiklikleri yapmasına rağmen seti 25-13 aldı ve durumu 2-0’a getirdi.

Üçüncü sete de iyi başlayan VakıfBank, Zhu’nun dört, Sloetjes’in de iki numaralı pozisyondan smaçları sonunda teknik molayı 12-4 önde kapattı. Ev sahibi takım, seti 25-17, maçı da 3-0 kazandı.

VakıfBank: Naz Akyol, Gözde Kırdar, Rasic, Sloetjes, Zhu Ting, Kübra Çalışkan (Gizem, Melis Gürkaynak, Cansu Özbay, Melis Durul, Robinson)
Bursa Büyükşehir Belediyespor: Belien, Nilay Özdemir, Fatma Yıldırım, Ergül Avcı, Dimitrova, Leys (Aylin Sarıoğlu, İkbal Albayrak, Cansu Aydınoğulları, Bytsenko)
Setler: 25-19, 25-13, 25-17
Süre: 74 dakika (25, 23, 26)

Related posts

Vodafone Sultanlar Ligi yeni rekorlarla tamamlandı

Şampiyon Fenerbahçe Opet

Şampiyonluk maçının hakemleri belli oldu

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...