Letonya’nın başkenti Riga’da düzenlenen 2026 CEV U18 Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden U18 Kadın Milli Takımımızda takım kaptanı Güz Özerol ile başantrenör Akif Gökhan Öner, grup etabında geride kalan karşılaşmaların ardından turnuvadaki performansı değerlendirdi.
U18 Kadın Milli Takımı Kaptanı Güz Özerol; “Turnuvaya güzel bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Grupta şu ana kadar oynadığımız 5 maçı da galibiyetle tamamladık. Grupta kalan iki maçımızı da aynı şekilde kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bir üst turda da diğer gruptan gelecek rakiplerimize karşı en iyi mücadeleyi vererek ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz. İnşallah turnuvayı güzel bir dereceyle tamamlayacağız” dedi.
U18 Kadın Milli Takımı Başantrenörü Akif Gökhan Öner ise “Avrupa Şampiyonası’nda grup aşamasında 5 maçı geride bıraktık. Oynadığımız beş karşılaşmada da istediğimiz sonuçları aldık. Grupta kalan son iki maçımızı da en iyi şekilde tamamlayarak final etabına moralli bir şekilde gitmek istiyoruz. Ardından final etabında da en iyi mücadelemizi ortaya koyup başarılı sonuçlar alarak turnuvayı en iyi şekilde tamamlamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.