TVF Spor Lisesi Erkek ve Kız Takımları Türkiye Şampiyonası’nda Yarı Finalde !

Ankara’da düzenlenen Liseler Arası Türkiye Şampiyonası Finalleri’nde mücadele eden TVF Spor Lisesi Erkek ve Kız Voleybol Takımları yarı finale yükseldi.

TVF Spor Lisesi Erkek Voleybol Takımı, A Grubu üçüncü maçında Karatay Hamza Yerlikaya Spor Lisesi’ni 3-0 mağlup ederek adını namağlup grup lideri olarak yarı finale yazdırdı. TVF Spor Lisesi Erkek Takımı yarı finalde yarın saat 12.00’de Özel Mavişehir Okyanus Koleji ile karşılaşacak. TVF Başkent Voleybol Salonu’nda oynanacak mücadele TVF Voleybol TV’den canlı yayınlanacak.

TVF Spor Lisesi Kız Voleybol Takımı ise B Grubu’ndaki üçüncü maçında Özel Ayvalık Uğur And. Lisesi’ni 3-0 mağlup etti ve grubunu 2. sırada tamamlayarak yarı finale yükseldi. TVF Spor Lisesi Kız Takımı yarı finalde yarın saat 12.00’de İstanbul Özel Acıbadem Bilim Doğa And. Lisesi ile karşılaşacak. TVF Beştepe Voleybol Salonu’nda oynanacak mücadele TVF Voleybol TV’den canlı yayınlanacak.

Related posts

Eczacıbaşı, Geleceğin Yıldızları’nı arıyor

Altyapılarda 3 kategoride şampiyon Ziraat Bankkart

Halkbank Altyapıları’ndan dört derece

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...