THY’den 4 transfer

Voleybol Bayanlar 2. Ligi’nin yeni ekiplerinden Türk Hava Yolları Bayan Voleybol Kulübü, transfer çalışmalarına devam ediyor. THY, Beşiktaş’ın altyapısından Yaren Tunç, Dilan Yaşar, Ebru Arkan ve Elif Altınay ile sözleşme imzaladı.

Yaren Tunç

1998 doğumlu 1,83 boyunda smaçör Yaren Tunç, Voleybol yaşamına 2010 yılında Sarıyer Belediye spor kulübünde başladı. Daha sonra Beşiktaş alt yapısına transfer olan ve bu sezon Türk Hava Yolları formasıyla izleyeceğiz.

Dilan Yaşar

1999 doğumlu 1,77 boyunda Voleybola 2011 yılında Altınyıldız okulu, kulüp takımında başlayan, Daha sonra Beşiktaş alt yapılarında voleybolu geliştiren smacör Dilan Yaşar’ ı bu sezon Türk Hava Yolları formasıyla izliyeceğiz.

Ebru Arkan

1998 doğumlu 1,85 boyundaki orta oyuncu Ebru Arkan, Voleybola Beşiktaş alt yapılarında başarılı oyunlarıyla göz dolduran Ebru Arkan yeni sezonda Türk Hava Yolları formasıyla izleyeceğiz.

Elif Altınay

1998 doğumlu 1,75 boyunda voleybola İstanbul Büyük Şehir Belediyespor’ da başlayan smaçör Elif Altınay daha sonra Beşiktaş alt yapılarında başarılı oyunlarıyla dikkati çeken Elif Altınay yeni sezonda Türk Hava Yolları formasıyla izleyecegiz.

Related posts

Berrak Deniz Kakaşçı PTT Spor’da

AXA Sigorta Efeler Ligi’ne yükselen takımlar belli oldu

5 sette Altelkma

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...