‘Taraftarlarımıza armağan olsun’

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 2. haftasında Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ takımını 25-21, 29-27, 20-25 ve 25-15 biten setler sonucunda 3-1 mağlup etti.

Maçın ardından sarı-kırmızılı oyuncuların, Galatasaray Televizyonu’na verilen demeçler şu şekilde:

“ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN BİR TAKIM KURDUK”

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Rıza Tevfik Morova: “Her iki takımı da tebrik ediyorum. Çok iyi bir galibiyet oldu. 2-0 öne geçtik. Sonra bir yorgunluk oldu ve ardından çok iyi mücadele vererek dördüncü seti arkadaşlar aldı. Şampiyonluğa oynayan bir takım kurduğumuzu düşünüyoruz. Takım birbirine alıştıkça daha da iyiye gidecek. Tahmin ediyorum 3-5 hafta sonra süper bir takım izleyeceğiz. Arkadaşların hepsine mücadeleleri için teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” 

“Taraftarların olduğu tribüne gittim. Çok az seyirci var. Belki 25-30 kişi vardı. Bu sorunları beraber çözeceğiz. Taraftarlarımızdan rica ediyorum. Sadece futbol değil, spor kulübüyüz. Basketbola çok gelen var ama voleybola da destek lazım. Mümkün olduğunca gelsinler. Burhan Felek ulaşımı kolay bir yer. Onun için taraftarlardan destek rica ediyorum.” 

“BİR MÜJDE DAHA VEREBİLİRİZ”

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara: “Beklediğimiz gibi net bir skorla kazandık. Hedefimiz üçte üç yapmak. İnşallah Hatay’da onu da yapacağız. Ondan sonra yeni üç maçlık hedefimiz olacak. Daha yeni bir takımız ama beklediğimden hızlı bir şekilde uyumlu bir takım olmaya başladık. Başta Umut Hoca olmak üzere bütün oyuncularımızı tebrik ediyorum. Burak Güngör çok istediğimiz bir transferdi. Gerçekleştirdiğimiz için çok memnunum. Özellikle taraftarımızın gösterdiği ilgi ve sosyal medyadaki yorumlar iyi iş yaptığımızı gösteriyor. Çok iyi katkı vereceğini düşünüyoruz. Takım böyle giderse sene sonunda bir müjde daha verebiliriz.” 

“DÖRDÜNCÜ SETTE GÜCÜMÜZÜ ORTAYA KOYDUK”

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Umut Çakır: “Kayıp olmaması bizim için çok güzel. Lig uzun bir maraton. Üçüncü sette takım düşmesine rağmen dördüncü seti harika oynadık. Gerçek gücünü ortaya koydu. Burada bizi destekleyenlerin önünde üç puan alıp geri döndüğümüz için çok mutluyuz. Tüm taraftarımıza çok teşekkür ediyorum.” 

Yeni transferimiz Baturalp Burak Güngör: “Burak Voleybolu özlemiştim. Özlemime kavuştum. İlk maçta ilk galibiyet. Çok güzel bir atmosferde çok güzel bir takım oyunu sergiledik. Gerisi gelecek. Bir dahaki maçlar için sabırsızlanıyorum.” 

Takım kaptanımız Selçuk Keskin: “İlk kez taraftarımızın karşısına çıktık. Çok heyecanlıydık. Yeni transferimiz Burak’a hayırlı olsun diyorum. Rakibimiz Türkiye Kupası’nda bizi 3-2 yenmişlerdi. Onun bilinciyle sahaya çıktık. İnişler çıkışlar sezon başında olabilir. İkide iki oldu. Üç puan aldığımız için çok mutluyuz. Dinlenip cumartesi günü Hatay deplasmanına gideceğiz. Oradan da galibiyetle dönüp ondan sonraki periyotta daha temkinli hazırlanmaya devam edeceğiz. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu galibiyet taraftarlarımıza armağan olsun.” 

Oyuncumuz Onurcan Çakır: “Lige güzle başladık. Tokat deplasmanından sonra evimizde ilk oyunu oynadık. Çok özlemişiz. Galibiyete üç puanla uzandığımız için çok mutluyuz. Hatay deplasmanına gidiyoruz. Oradan da güzel bir galibiyet alıp evimize dönmeyi planlıyoruz.”

Related posts

Şampiyon Halkbank

Halkbank-Fenerbahçe maçını Ozan Sarıkaya’nın

Üçüncülük koltuğu Ziraat Bankkart’ın

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...