Survivor’da kazanan Acun Medya

Acun Medya vs Survivor 2020 karşılaşma ödülü nedir, kazanana verilecek ödül nedir, ünlüler ve gönüllerde kimler katıldı, Suvivor Nisa voleybolcu mu, voleybol karşılaşmasını tekrar izle, Acun Medya İrem kimdir, Nisa hangi takımlarda oynadı, araba ödülü mü verilecek, hangi araba verilecek, Ersin araba ödülü mü kazandı, Ersin’in kazandığı ödül ve daha fazlası detaylar haberimizde…

Survivor 2020’de Acun Medya ile 2020 Survivor yarışmacıları voleybol maçında karşı karşıya geldi. Yarışma ödülü ise ne olduğu merak konusu yarışma kazanıldığı taktirde tüm yarışmacılar mı hak kazanacak?

Acun Medya takım olarak İrem, Acun Ilıcalı ve Nisa ile katıldı. Survivor 2020 ise Mert, Cemal Can ve Evrim ile katıldı. İlk devreyi Ardahan oynarken ikinci devreyi Mert oynadı.

Survivor 2020’nin Acun Medya’ya meydan okuması sonrası Acun Medya karşı karşıya geldi ve Acun Medya 3-0 kazanarak medyan okumayı kabul ettiklerini gösterdiler.

Yemek ödülünü Acun Medya’yı destekleyenler ve Acun Medya ekibi kazandı.

Related posts

Aslıhan Kılıç&Eylül Akarçeşme: Mutlu ve gururluyuz

Yasemin Özel: Hedeflere hepimiz ulaşmak istiyoruz

Bioderma’dan Filenin Sultanları için yeni reklam filmi yayında

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...