Selçuk Keskin: Biz ait olduğumuz yerdeyiz

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Nedim Özbey ve Kaptan Selçuk Keskin, Galatasaray Televizyonu’nda yayınlanan Merve Ergü’nün sunduğu Fileden programının konuğu oldu.

Selçuk Keskin’in öne çıkan açıklamaları şu şekilde:

“Derbiler her zaman zordur. Bizim için özel bir maçtı. Benim için daha da özeldi. Kazandığımız için mutluyuz. Biz takım olarak birlikte üzülüp seviniyoruz. Derbi normal bir lig maçı ama bizim için, camiamız için önemli. Derbiyi kazanıp ilk 4’te bitirmeyi garantiledik. İlk yarı güzel geçti. Derbi galibiyetiyle de bunu taçlandırdık.

Ben tekrardan formamı geri aldığım için çok mutluyum. Ben gururla geri döndüm. Nedim ağabeyle senelerce birlikte çalıştık. Bizde emeği çok büyüktür. Hem antrenör, hem ağabey hem de bir baba. Bize oyunculuğu, kaptanlığı öğreten isimdir. Bana bu şansı tanıdıkları için teşekkür ederim. 3 sene önce buradan istemeden gitmiştim. Tuttuğum takımın formasını giymek beni gururlandırıyor.

Nedim hocam bizi sağ olsun 1 numara görüyor. Biz de layık olmaya çalışıyoruz. Muzaffer’i bana emanet etti. Daha önce de beni Hüseyin ağabeye emanet etmişti. Ben bildiklerimi Muzaffer’e aktarıyorum. Uzun yıllar Galatasaray’a hizmet edecek yetenekli bir oyuncu. Biz de Muzaffer’e birazcık katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize.

Galatasarayımıza üçüncü gelişim. Daha önce geldiğimde çok gençtim. İlk geldiğimde güzel bir sezon geçirmiştim. 4 sene önce geldiğimde tecrübeli isimlerle çalışmıştım. Nedim hocam gençlere çok değer veriyor. Şimdi genç oyuncular oynadığı zaman daha çok keyif alıyoruz. Onların heyecanı, azmi beni çok mutlu ediyor. Şu anki kadro birbirini çok fazla seven oyunculardan kurulu. Bu da başarıyı getiriyor. Başarının en büyük anahtarı sevgi. Bu seneki kadro takım olmuş bir kadro. Tatil günlerinde de görüşüyoruz. Antrenman saatlerinden 1 saat önce geliyoruz. Hep bir aradayız. Çok çalışan, işini seven başarılı oluyor. Yabancı oyuncularımız ilk kez bir derbi galibiyeti gördüler. Gerçek Galatasaraylı oldular.

CEV Cup’ta Avrupa’nın en iyi takımları oynuyor. Biz önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyoruz. Zagreb maçlarından 3-0’lık net skorlarla ayrıldık. En büyük hedefimiz Avrupa’da başarılı olmak, Avrupa’da kupa kaldırmak. 8’li finalleri de geçip sonuna kadar gitmek istiyoruz. Salı günü zor bir maç bekliyor bizi.

Benim en çok oynadığım takım milli takım. Çok güzel bir jenerasyon var. Keyifli maçlar olacak Avrupa şampiyonasında. Senelerdir böyle bir jenerasyon yoktu. Oyuncular çok yetenekli. Nedim hocamız başımızda. Biz de şans verildiği sürece elimizden geleni yaparız.

Şu an ilerisi için plan yapmıyorum. Tüm konsantremi önümüzdeki maça veriyorum. Sevdiğimiz işi yapıyoruz. Voleybolun içinde kalmak istiyorum.

Genç oyuncular çok büyük performans sergiliyorlar. Tüm teknik ekibe teşekkür ediyorum. Çok büyük bir emek var. Ciddi bir şekilde çalışıyorlar. Çok iyi, istekle çalışan genç oyuncular ve onları da çok iyi çalıştıran bir teknik ekip var. Genç oyuncular Galatasaray’ın her şeyi.

Çok keyifli gidiyoruz. Tuttuğumuz takımın armasını taşımanın bilincinde ilerliyoruz. Armamızın büyüklüğünü biliyoruz. Formaya, armaya layık olabilmek için oynuyoruz. Maksimum konsantreyle buradayız. Bu doğrultuda hayalini kurduğumuz yerlere geleceğiz. İnşallah emeklerimizin karşılığında kupayı alırız.”

Related posts

Şampiyon Halkbank

Halkbank-Fenerbahçe maçını Ozan Sarıkaya’nın

Üçüncülük koltuğu Ziraat Bankkart’ın

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...