Sarı Melekler şampiyonluğa çok yakın

Vestel Venüs Sultanlar Ligi 2016-2017 Sezonu Play-Off Final serisi ikinci maçında Fenerbahçe derbi mücadelesinde Galatasaray’ı konuk etti. Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan maçın setlerini; 25-20, 25-23 ve 25-21 önde tamamlayan Sarı Melekler maçı, 3-0 kazandı ve seride rakibine 2-0’lık üstünlük kurdu.

Öte yandan 2. sette yaşanan tribün olayları nedeniyle maça bir süre ara verildi. Oyuncular ve hakemler yaşanan olaylar nedeniyle soyunma odasına giderken; mücadele salonun boşaltılmasını ardından başladı. İkinci setin bitiminde ise Fenerbahçe koçu Marcello Abbondanza ile Galatasaray koçu Ataman Güneyligil arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Bu nedenle üçüncü setin başında her iki koç da kırmızı kartla cezalandırıldı.

Sarı Melekler, 3 maç kazananın şampiyon olacağı serinin üçüncü maçında, Burhan Felek Spor Salonu’nda rakibine 2 Mayıs Salı günü konuk olacak.

FENERBAHÇE-GALATASARAY: 3-0
Salon: Burhan Felek
Hakemler: Sadettin Deneri, Erol Akbulut
Fenerbahçe: Tomkom, Pereira, Dicle, Polen, Kim, Eda, Melis(L), Merve(L), Ezgi, Balkestein, Ergül
Galatasaray: Jack, Gamze, Leys, Aslı, Centoni, Güldeniz, Nihan(L), Ruseva, Seda, Ada, Berfin
Setler: 25-20, 25-23, 25-21
Süre: 158 dakika (33,99,26)

Related posts

Vodafone Sultanlar Ligi yeni rekorlarla tamamlandı

Şampiyon Fenerbahçe Opet

Şampiyonluk maçının hakemleri belli oldu

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...