Şampiyonlar Ligi’ne kar etkisi

2017 CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta adeta kar damgasını vurdu. Son günlerde ülkemizi ve dünyayı etkisini altına alan kardan; voleybolda nasibini aldı.

2017 CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde haftanın maçı olarak tanımlanan Eczacıbaşı VitrA – VakıfBank maçının Polonyalı ve Rus hakemlerinin İstanbul’u etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları sebebiyle gelememeleri nedeniyle Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) maça Türk hakemlerini atamak zorunda bıraktı.

Olumsuz hava şartlarından etkilenen bir diğer karşılaşma da yine D Grubu’nda Uralochka Ekaterinburg ile Dresdner SC arasında oynanan karşılaşma oldu. Rus ekibine konuk olan Alman ekibi Dresden karşılaşmanın oynayacağı Ekaterinburg şehrine ulaşabilmek için 33 saatlik bir hava yolculuğu geçirmek zorunda kaldı. Alman ekibini, Rusya yolculuğunda bekleyen tek sürpriz bununla sınırla kalmadı. Alman ekibi yorucu yolculuğun yanı sıra uzun süren rötarlar ve valizlerin kaybolması eklendi.

A Grubu’ndaki Telekom Bakü – Chemik Police karşılaşması da kar yağışından ve olumsuz hava şartları etkilenen karşılaşmalar arasındaki yerini aldı. Konuk Chemik Police, karşılaşmanın oynanacağı Bakü kentine olumsuz hava şartlarından etkilenmemek amacıyla karşılaşmadan 2 gün önce gitmeyi tercih etmek zorunda kaldı.

Related posts

Ceren Önal Zeren Spor’da!

Hopa ve Gümüşhane U12 Takımları ‘Şampiyon Melekleri’ Unutmadı

Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri, Antalya’da

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...