Quesque ile Sket’ten, Lube Maçı Öncesi Açıklamalar

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta müsabakasında 31 Ocak Çarşamba günü (yarın) İtalyan ekibi Cucine Lube Civitanova ile Burhan Felek Spor Salonu’nda karşılaşacak.

Maç öncesi resmi siteye açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı’nın Fransız ve Sloven smaçörleri Guillaume Quesque ile Alen Sket, karşılaşmanın zorluğuna dikkat çektiler. Taraftarları maça davet eden ikili, en iyi oyunlarını göstermek için sahada olacaklarını söylediler.

Guillaume Quesque: “Sahaya ruhumuzu yansıtmamız gerekiyor”

İtalyan ekibi Cucine Lube Civitanova’nın Avrupa’daki en iyi takımlardan biri olduğunu belirten Guillaume Quesque, taraftarlara en iyi oyunlarını göstermek için sahada olacaklarını söyledi. Guillaume Quesque, “Dünya’da en iyi oyunculardan bazılarına sahipler ve Lube bu kupanın favorilerinden. Bu maçta iyi bir sonuç alabilmemiz için sahaya ruhumuzu yansıtmamız gerekiyor. Bu maça tüm taraftarlarımızı davet ediyorum. Eğer iyi bir maç izlemek istiyorlarsa bu maç doğru maç. Taraftarlara en iyi oyunumuzu göstermek için sahada olacağız” açıklamasını yaptı.

Alen Sket: “Tüm taraftarlarımızı bizi desteklemeye davet ediyoruz”

Rakibi tanıdıklarını belirten Sloven smaçör Alen Sket ise, taraftarlara destek çağrısında bulundu. Alen Sket, “Lube’yi tanıyoruz. Dünya’nın en iyi takımlarından bir tanesi. Bu maça en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Şu anda takım olarak en iyi zamanlarımızda olmasak da sahaya en iyi oyunumuzu koyarak onları zorlamamız gerekiyor. Tüm taraftarları bizi desteklemeye Burhan Felek Voleybol Salonu’na davet ediyoruz” dedi.

Related posts

Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri, Antalya’da

Ziraat Bankkart yarı finalde elendi

Eczacıbaşı da veda etti

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...