Pelin Emniyetli: Bugün olmadı ama geleceğimiz ışık saçıyor

U19 Bayan Milli Takımımız Avrupa Şampiyonası’nda namağlup çıktığı yari final müsabakasını biraz da şansın ve gruptaki diğer takımların yardımıyla buralara kadar gelen Sırbistan’a karşı 3-0 kaybetti. Turnuvadaki en keyifli voleybolu oynayan 2 takımın mücadelesi de 3 sette de başa baş gecti.

Maça çok iyi başlamamıza rağmen ilk sette 17-13’ten sonra basit hatalarla ilk seti kaybettik. 2. sete de kötü başladık ama çabuk toparlanarak yine öne geçmeyi başardık. Fakat setin son bölümüne Sırbistan yine üstün girdi. Zehra’nın blok ve hücum sayıları ile sete tutunmaya calıştıysak da başaramadık. 2-0 geriye düştük setlerde. Son sette de daha rahat oynayan ve az hata yapan Sırbistan olunca maçtan 3-0 yenik ayrıldık. Sırbistan takımında kaptan Lazarevic bu galibiyette başroldeydi. Yakında ülkemizde görürsek şaşırmamalı.

Bu maçı kaybetmiş olsak da geleceğimiz için çok iyi ve cesur oyuncular yetiştiğinin sinyallerini bu turnuvanın başından itibaren aldık. Saliha’nın 24. sayıda atmaktan çekinmediği güçlü smaç servisler, Zehra’nın kritik anlarda gelen blokları, pasörlerimizin maç boyunca yaptıkları pas tercihleri, kenardan giren her oyuncunun hazır olup takıma olumlu katkı vermesi ileri ki şampiyonalarda daha çok podyuma çıkıp boynumuza madalyalar takacağımızın belirtileriydi.

Umuyorum gençlerimiz bugünü unutup kapanışı güzel yaparlar ve bronzla ülkemize dönerler.

Pelin Emniyetli

Related posts

Ceren Önal Zeren Spor’da!

Hopa ve Gümüşhane U12 Takımları ‘Şampiyon Melekleri’ Unutmadı

Saliha Şahin gelecek sezon Beşiktaş’ta!

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...