Paola Egonu resmen Vero Volley Monza

İtalyan ekibi Vero Volley Milano, VakıfBank ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan ve yollarını ayıran Paola Egonu’yu kadrosuna kattığını duyurdu.

“Kariyerimin başladığı yerde olduğum için çok heyecanlıyım”

Vero Volley Milano ile anlaşan Egonu, “Kariyerimin başladığı yerde olduğum için çok heyecanlıyım. Amaç? Her zaman olduğu gibi, her şeyi kazanmak. 

“Umarım harika bir sezon geçiririz”

Bizi takip edecek bir sürü kız ve erkek  olacak, kimi aşkla gelecek, kimi gelip bizim için tezahürat yapacak. Bu beni duygulandırıyor. Umarım harika bir sezon geçiririz” ifadelerini kullandı.

Vakıfbank’ta genel olarak beklentiyi karşılayamayan İtalyan oyuncu, Sultanlar Ligi’ni kazanamasa da CEV Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği performansla farkını ortaya koydu ve takımının şampiyon olmasınada büyük bir pay sahibi oldu.

“Gelecekte yeniden Türkiye’de oynamak isterim”

Voleybolda Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali’nde Eczacıbaşı Dynavit’i 3-1 yenerek şampiyon oldukları maç sonrası konuşan Nijerya asıllı İtalyan voleybolcu Paola Egonu, “Gelecekte yeniden Türkiye’de oynamak isterim. Umarım bir gün yeniden Türkiye’de oynayabilirim. Türkiye’deki herkes bana çok iyi davrandı, ev sahipliği yaptı. Türkiye’yi çok sevdim” ifadelerini kullanmıştı.

Related posts

Ebrar Karakurt’un rekoru yetmedi! Şampiyon Dinamo Ak Bars

Bülent Karslıoğlu, Tirana ile anlaştı

Chemik Police sezonu bitiremeyebilirler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...