Özkan Mutlugil: Aday değilim

ürkiye Voleybol Federasyonu Başkanı olarak, 21 Kasım 2016 Pazartesi günü düzenlenecek olan Türkiye Voleybol Federasyonu’nun 4’üncü Olağan Genel Kurulu’nda başkan adayı olmayacağımı, voleybol ailesine ve spor kamuoyuna saygıyla duyururum.

Gelecek dönemde, Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) ve Avrupa Voleybol Konfederasyonu’nun (CEV) yönetim kurullarındaki görevlerimde, Türk voleybolu adına daha faydalı hizmetlerde bulunacağımı düşünerek, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanlığı’na aday olmama kararı almış bulunmaktayım.

Nasıl ki voleybol bir takım sporuysa, ben de başkanlık görevini başka bir takım arkadaşımın yürütmesinin daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim. Ayrıca seçilecek yeni başkanımızın başarılı olması için de tüm deneyimlerimle destek olacağım.

Federasyonumuzun 02 Ekim 2012 tarihinde düzenlenen 3’üncü Olağan Genel Kurulu’nda delegelerimizin oylarıyla seçildiğim görevimde, 4 yıl boyunca değerli çalışma arkadaşlarım ve voleybol ailesinin saygıdeğer paydaşlarıyla birlikte başarılı çalışmalar yürüttüğümüze inanıyorum.

Özellikle de, “VOLEYBOL HER YERDE” sloganıyla voleybolumuzu ülke sathına yaymak ve voleybolumuzun daha da geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak adına yaptığımız çalışmalarda, başkan sıfatıyla rol almak, hayatım boyunca benim için bir gurur kaynağı olacak.

4 yıllık süreç içerisinde yönetim kurulumuzun başarılı olması için gerekli yardımları sunan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a, Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan’a, Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, geçmişte birlikte çalışma imkânı bulduğumuz devlet büyüklerimize, sponsorlarımıza, kulüplerimize, hakem ve gözlemcilerimize, antrenörlerimize, sporcularımıza, yönetim kurulumuzdaki takım arkadaşlarıma, federasyonumuzdaki çalışanlarımıza, Saran Medya ailesine, medya mensuplarına ve voleybol ailesinin tüm paydaşlarına teşekkür ederim.

Related posts

Aslıhan Kılıç&Eylül Akarçeşme: Mutlu ve gururluyuz

Yasemin Özel: Hedeflere hepimiz ulaşmak istiyoruz

Bioderma’dan Filenin Sultanları için yeni reklam filmi yayında

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...