Neslihan Demir Güler: 5 kupanın hepsini istiyoruz

Sultanlar Ligi’nin şampiyonluk adaylarından VakıfBank’ın menajeri Neslihan Demir Güler, Radyospor’da Begüm Doğanay’ın sunduğu Voleybol Panoroma programına katıldı.

Keyifli geçen sohbette Neslihan Demir Güler, hem ligden hem de hedeflerden bahsetti.

5 kupa hedefiyle sezonu açtık

VakıfBank için ligin sert bir fikstür ile başladığının altını çizen Neslihan Demir Güler, “Şampiyonlar Kupası’nı bir kaç senedir almamıştık ve almayı çok istiyorduk. O yüzden çok motive oynadık o maçta. Eczacıbaşı’na karşı 3-0 galip gelmeyi de başardık. Bizim için güzel bir başlangıç oldu. Bu sene 5 kupa sloganı ile sezonu açtık. Tüm kupaları almak istiyoruz” diye konuştu.

Hatalarımızı tespit ettik

Neslihan şöyle devam etti: “Biliyorsunuz ki milli takım sezonu çok uzun sürdü ve bizim yabancı oyuncularımız da dahil hemen hepsi milli takımlarından geldi. Fikstürümüz ligin üst sıralarını zorlayacak takımlarla başladı. Konsantrasyon kayıpları olabiliyor. Teknik ekibimiz yaptığımız hataları tespit edip bir daha olmaması için çalışıyor.”

Saraybosna’da altyapı okulu

Altyapıya verdikleri önemi de anlatan Neslihan Demir Güler, “Alt yapılarımızın önemini biliyoruz. Buket, Yasemin, Tuğba hepsi genç altyapımızdan gelen oyuncular. Gelecek vaat ediyorlar. Ayrıca 1. Lig’de mücadele eden B takımımız var. 1. Lig’de oldukça çekişmeli geçiyor ve o takımdaki oyuncularımız da maç tecrübesi yaşıyorlar. Saraybosna’da kurduğumuz voleybol okulumuz ile altyapımıza oyuncu kazandırıyoruz” dedi.

Sahada olmak isterdim

“Dışarıdan maç izlemek nasıl, sahada olmak istiyor musun sorumuza” da Neslihan şöyle cevap verdi: “Dışarıda olmak, sahada olmaktan çok daha zor. Saha içindeyken oyuna müdahale edebiliyorsun ama saha dışında elinden birşey gelmiyor. Tabii ki içerde olmak istediğim zamanlar oluyor.”

Antrenmana çıktım, ölüyordum!

Antrenmanlara katılıyor musun sorusuna ise “Geçen sene pandemi nedeniyle antrenmana gelemeyen oyuncu olduğunda 3-4 kez antrenmana çıktım. Ölüyordum. Spor çok nankör siz onu 1 hafta bırakırsınız o sizi 1 ay. Şu an Giovanni isterse top vuruyorum tabii. Manşet maçına katılırsam kazanmak için oynuyorum.”

Related posts

Manşet Dergisi 19 yaşında

SMS Grup İnşaat, Erkek Milli Takımlar sponsoru oldu

Eczacıbaşı Dynavit, Ferhat Akbaş’la yoluna devam ediyor

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...