Nefes kesen maç Seramiksan’ın

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde Seramiksan, deplasmanda Nilüfer Belediyespor’u zorlandığı karşılaşma sonrasında 3-2 yenerek ligdeki 3’üncü galibiyetini aldı.

Vestel Venus Sultanlar Ligi 7’nci hafta mücadelesinde Nilüfer Belediyespor, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda Seramiksan’ı ağırladı. Baştan sona çekişmeli geçen mücadelenin ilk setinde gülen taraf 25-21’lik skorla ev sahibi Nilüfer Belediyespor oldu. Ancak Seramiksan, ikinci sette file üzerindeki hakimiyeti ele geçirince bu bölümü 25-14 önde tamamlayarak setlere denge getirdi. Akabinde Nilüfer Belediyespor, üçüncü seti 25-16 kazanarak maçta yeniden öne geçse de konuk ekip, direnç göstererek dördüncü seti 25-19 kazandı ve maçı da final setine taşıdı. Her iki ekip de final setinde etkili bir oyun ortaya koyarken, son sayılara doğru hata yapmayan Seramiksan bu seti 15-9, maçı da 3-2 kazandı.

Bu sonucun ardından Seramiksan ligdeki 3’üncü galibiyetini elde ederken, Nilüfer Belediyespor ise 5’inci mağlubiyetini aldı.

Related posts

Ceren Önal Zeren Spor’da!

Hopa ve Gümüşhane U12 Takımları ‘Şampiyon Melekleri’ Unutmadı

Vodafone Sultanlar Ligi yeni rekorlarla tamamlandı

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...