Nadia Centoni: Finale taraftarımızla yürümek istiyoruz

Galatasaray Bayan Voleybol takımı, 12 Nisan Çarşamba günü saat 16:00’da finale çıkabilmek için VakıfBank ile karşı karşıya gelecek. İlk maçı 3-0 kazanan sarı-kırmızılılar, her türlü galibiyet ve 3-2 yenilgi halinde finale yükselen taraf olacak. 3-1 ve 3-0’lık yenilgi durumunda ise finale yükselen tarafı altın set belirleyecek.

Galatasaraylı oyunculardan Nihan Güneyligil, Nadia Centoni, Güldeniz Önal ve Aslı Kalaç yarı final rövanş maçı öncesi 500 kontenjan hakkı bulunan Galatasaray taraftarını maçın oynanacağı Burhan Felek Spor Salonu’na davet etti:

NİHAN GÜNEYLİGİL:

“Biz iyi voleybol için çok çalışıyoruz, meyvelerini salonda taraftarımızla alıyoruz. 12 Nisan’da Burhan Felek’te deplasmandayız, az koltuğumuz var. Hiç sorun değil, Galatasaray taraftarı bize salonda ev sahibi gibi hissettirecektir.”

NADIA CENTONI:

“Bize hep inandılar, hep güvendiler. Kilometrelerce yol geldiler, havalimanlarında beklediler, tribünlerimizi donattılar. En zor günde destek oldular. Taraftarımızla buraya kadar geldik, Vakıfbank karşısında finale taraftarımızla yürümek istiyoruz.”

GÜLDENİZ ÖNAL:

“12 Nisan’da Burhan Felek’te deplasmandayız. Deplasman tribün kapasitesi sınırlı, ama Galatasaray taraftarının ayrılan koltuk sayısının hakkını vereceğine inanıyorum. Karşılaşma çok zor olacak, taraftarımıza çok ihtiyacımız olacak. Herkesi salona bekliyoruz.”

ASLI KALAÇ:

“Büyük adımları birlikte attık, zorlu kapıları beraber araladık. Yarı final ikinci maçında deplasmanda bizi yalnız bırakma. Burhan Felek’te yine hep beraber tarihe not düşelim.“

Related posts

Vodafone Sultanlar Ligi yeni rekorlarla tamamlandı

Şampiyon Fenerbahçe Opet

Şampiyonluk maçının hakemleri belli oldu

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...