Muratpaşa Bld. Sigorta Shop başladı Fenerbahçe bitirdi

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Vodafone Sultanlar Ligi 7. hafta mücadelesinde Muratpaşa Belediye Sigorta Shop’u konuk etti. Sarı-lacivertliler, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan maçtan 22-25, 25-23, 25-13 ve 25-16’lık setler sonunda 3-1 galip ayrıldı.

Aslıhan Kılıç’ın servisiyle başlayan müsabakada ilk sayı konuk ekibin oldu. Sarı-lacivertliler, Stysiak’ın sayılarıyla iyi başladığı maçta skor da 4-2’ye geldi. Sarı-lacivertliler, bu bölümde üst üste kullandığı hücumlardan eli boş dönerken böylece skor da konuk takım lehine 5-4 oldu. Aslı Kalaç ve Stysiak’ın arka arkaya sayılarıyla skor üstünlüğünü eline alan sarı-lacivertliler, 11-9’u buldu. Ceren Karagöl ve Micaya White ikilisiyle bir direnç ortaya koyan Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop, 16-13 öne geçti. Bu skorla molaya giden Fenerbahçe, moladan sayılarla döndü ve farkı 1’e indirdi. (17-16) Yüksek hücum yüzdesiyle oynayan Micaya White’la üretken bir görüntü çizen konuk ekip 19-17’lik üstünlüğü yakalasa da, sarı-lacivertliler sete ortak oldu. (19-19) Çekişmeli geçen setin son bölümünde daha üretken olan konuk ekip ilk seti 25-22 ile önde tamamladı.

İkinci sette ilk sayı Arina Fedorovtseva’dan geldi. Markova ve Ceren Karagöl’le 3-2’yi bulan Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop, Stephanie Samedy’nin de katkısıyla üstünlüğünü sürdürdü. (7-5) Bu skorun ardından Arina’yla toparlanan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı 12-10 öne geçti. Setin devamında Magdalena Stysiak ve Aslı Kalaç’la servis kalitesini arttıran sarı-lacivertliler, farkı 5 sayıya çıkardı. (19-14) Setin devamında konuk takım farkı eriterek maça ortak olmaya çalışsa da oyundan düşmeyen ve sete ağırlığını koyan Fenerbahçe, 25-23’le kazanan taraf oldu.

Arina Fedorovtseva ve kaptan Eda Erdem Dündar’la sete çok iyi başlayan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, 5-0’lık bir seri buldu. Bu skorun ardından mola alan Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop, mola dönüşünde Ceren Karagöl’le setteki ilk sayısını buldu. (5-1) Meliha Diken’in de skor yüküne ortak olduğu sette fark 6 sayıya çıktı. (10-4) Arina Fedorovtesva’nın yıldızlaştığı sette Aslı Kalaç’ın ortadan, Eda Erdem Dündar’ın da tek ayak hücumlarıyla sonuca giden Fenerbahçe, son bölüme girilirken farkı çift hanelere çıkardı. (21-11) Ana Cristina De Souza’nın da katkı verdiği set 25-13’le noktalandı.

İkinci setten itibaren maça ağırlığını koyan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, dördüncü sete de 3-0’lık seriyle hızlı bir giriş yaptı. Markova’yla setteki ilk sayısını bulan konuk ekibe 4-0’lık seriyle cevap veren sarı-lacivertliler, farkı da 6 sayıya çıkardı. (7-1) Samedy ile maçın içinde kalmaya çalışan konuk ekibe skorerleriyle geçit vermeyen Fenerbahçe, seti 25-16; maçı da 3-1 kazanarak 7. haftada 6. galibiyetini aldı.

Related posts

Vodafone Sultanlar Ligi yeni rekorlarla tamamlandı

Şampiyon Fenerbahçe Opet

Şampiyonluk maçının hakemleri belli oldu

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...