MSK Urfa’nın hedefi ligde kalmak

Voleybol Efeler Ligi takımlarından Memleket Spor Kulübü (MSK) Urfa’nın başkanı Gökhan Gökmen, sezon hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürdüklerini belirtti.

Gökmen, yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’yı ilk defa Voleybol 1. Lig’de temsil edeceklerini belirterek, amaçlarının ilk sezonda ligde kalmak olduğunu söyledi.

Çok güçlü ekiplerin bulunduğu ligde mücadele etmenin zor olduğunu ancak başarılı olmak istediklerini aktaran Gökmen, şöyle konuştu:

“Yeni sezon hazırlıklarımızı Ankara’da sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Bayramdan sonra da çalışmalarımıza Şanlıurfa’da devam edeceğiz. Çok zor bir ligde, birbirinden güçlü ekiplerle mücadele edeceğimizi biliyoruz ve ona göre hazırlıklarımızı yapıyoruz. Amacımız bu yıl ligde kalmak, sonraki sezonlarda ise üst sıralar için mücadele etmek istiyoruz. Şanlıurfa’yı spor alanında en üst düzeyde temsil etmemize rağmen dış kamuoyundan gördüğümüz ilgiyi maalesef Şanlıurfa’dan göremiyoruz. Gerekli ilgi ve desteği göreceğimizi umut ediyoruz.”

Gökmen, 22 Ekim’de başlayacak ligde ilk maçlarını deplasmanda Afyon Belediyespor’la yapacaklarını belirterek, zor bir fikstüre sahip olmalarına rağmen Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Related posts

Şampiyon Halkbank

Halkbank-Fenerbahçe maçını Ozan Sarıkaya’nın

Üçüncülük koltuğu Ziraat Bankkart’ın

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...