Motta: Öncelikle yarı finali düşünmeliyiz

2018 Kadınlar CEV Kupası çeyrek final etabındaki ilk maçta deplasmanda 3-1 mağlup ettiği Rusya’nın Yenisei Krasnoyarsk takımını evinde oynadığı rövanşta karşılaşmasında da 25-20, 25-11 ve 25-18’lik setlerle 3-0 yenen Eczacıbaşı VitrA, adını yarı finale yazdırdı.

Eczacıbaşı VitrA Başantrenörü Marco Aurelio Motta ise “Öncelikle yarı finali düşünmeliyiz, yarı finale odaklanacağız. Kimle oynayacağımız belli değil. Önceliğimiz finalden önce yarı finali düşünmek” diye konuştu.

Yönetim kurulunun kendilerini çok iyi desteklediğini vurgulayan Motta, “Yönetim kurulumuz bizi çok iyi destekliyor. Sağ olsunlar her zaman burdalar. Güzel bir taraftar kitlemiz de var. Başkanımız da çok sevindi, bu da bizi çok mutlu ediyor zaten” dedi.

Marco Motta son olarak “Tercih ettiğiniz bir rakip var mı” sorusuna, “Kim kazanıyorsa ona hazırlanacağız, yarın akşamı bekleyeceğiz” yanıtını vererek sözlerini noktaladı.

Related posts

Ceren Önal Zeren Spor’da!

Hopa ve Gümüşhane U12 Takımları ‘Şampiyon Melekleri’ Unutmadı

Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri, Antalya’da

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...