Milletler Ligi’ndeki rakiplerimiz belli oldu

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından organize edilen ve bu yıl 3.sü gerçekleşecek Voleybol Milletler Ligi’nde mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımımızın grup aşamasındaki rakipleri belli oldu.

Avrupa ikincisi Millilerimiz, toplam 5 ayaktan oluşan FIVB Voleybol Milletler Ligi’nin ilk haftasında; İtalya, Sırbistan ve Polonya; ikinci haftasında Çin, Almanya ve Kanada; ev sahipliği yapacağımız üçüncü haftada Tayland, Rusya ve Dominik Cumhuriyeti; dördüncü haftasında A.B.D., Belçika ve Japonya, beşinci haftasında ise Güney Kore, Brezilya ve Hollanda ile mücadele edecek.

FIVB Voleybol Milletler Ligi’nde 5 hafta boyunca oynanan karşılaşmaların ardından genel sıralamada ilk 5’te yer alan ülkeler ve finallere ev sahipliği yapacak ülke, finallere katılma hakkı elde edecek.

2020 FIVB Voleybol Milletler Ligi, 5 Temmuz 2020 tarihinde Çin’in Nanjing kentinde oynanacak final karşılaşması ile sona erecek.

*Kırmızı ile işaretli olan ülkeler karşılaşmalara ev sahipliği yapacak ülkelerdir.

Related posts

Filenin Efeleri’ni yeni başantrenörü Cedric Enard

VNL kombine biletleri 10 dakikada tükendi

Milletler Ligi’nde radikal değişiklikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...