Mehmet Berent Bayrakçı: Bizi zorlu bir mücadele bekliyor

Galatasaray Voleybol Şube Genel Menajeri Mehmet Berent Bayrakçı, pazar günü oynanan Bursa BBSK maçında kendi oyunlarını sahaya yansıtamadıklarını ifade etti. Vakıfbank maçını da yorumlayarak taraftara çağrıda bulundan Bayrakçı şunları söyledi:

“Bizi zorlu bir mücadele bekliyor. Sezonu istediğimiz kadar etkili, özelliklerimizi etkin biçimde gösterebildiğimiz bir oyun ile açmadık. Haliyle hırsımızda fazladan bir perçinlenme oldu. İyi hücum eden, etkili servisleri olan, yüksek bütçeli bir takım olacak karşımızda. Galatasaray’ın mücadeleci ruhuyla, kazanma hırsımızla camiamızı temsil edeceğiz. Taraftarımız bizim için sezonu muhteşem bir tribün gösterisi ve özel olarak hazırladıkları pankartlarla açtı. Onlar bizim ateşleyici gücümüz. Burhan Felek büyük bir salon ve deplasmanda olacağız. Herkesi Vakıfbank – Galatasaray mücadelesinde yanımızda olmaya çağırıyoruz.”

Related posts

Vodafone Sultanlar Ligi yeni rekorlarla tamamlandı

Şampiyon Fenerbahçe Opet

Şampiyonluk maçının hakemleri belli oldu

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...