Manavgat’ta Plaj Turnuvası sona erdi

Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen Plaj Voleybolu Turnuvası sona erdi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Plaj Voleybolu Turnuvası tamamlandı. Mücadeleleri Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, Manavgatlı sporseverler, yerli ve yabancı turistler de izledi. Turnuvada karşılaşmalar ‘halk’ ve ‘Manavgat Cup’ olmak üzeri iki ayrı kategoride yapıldı. Halk kategorisine 20 erkek, 13 kadın takımı katılırken, Manavgat Cup kategorisinde ise 8 profesyonel kadın voleybol takımı mücadele etti.

Oynanan karşılaşmaların ardından halk kategorisinde erkeklerde birinci Deniz Mühendislik takımından Umut ve Celil, kadınlarda ise Sammy takımından Banu ve Ebrar oldu. Ukrayna, Bulgaristan ve Türk takımlarının müsabakalarına sahne olan Manavgat Cup kategorisinde ise Nina- Anna çifti birinci oldu.

Sporcuları tebrik eden Başkan Şükrü Sözen, “Gençlerimizi spora yöneltmek ve Manavgat’ı sosyal bir kent yapmak amacıyla başlattığımız bu turnuva halkımızdan yoğun ilgi gördü. Geleneksel hale getirdiğimiz turnuvaya daha da yoğun bir katılım bekliyorum” dedi.

Düzenlenen törenle dereceye giren takımlara kupa, sporculara madalya ve hakemlere plaketlerini Başkan Sözen takdim etti.

Related posts

Millilerimizden Avrupa Turu Palandöken Etabı’nda 3 Madalya !

CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Palandöken Etabı’nda 2.Gün Sona Erdi

2024 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun Heyecanı Palandöken’de Başladı

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...