Lider Ziraat Bankası tam gaz

Ziraat Bankası, Efeler Ligi’nin 6. Haftasında MSK Urfa’nın konuğu oldu.GAP Arena’da oynanan karşılaşmayı Ziraat Bankası 3-0 kazandı. Karşılaşmanın setleri 14-25, 13-25, 16-25Ziraat Bankası lehine sonuçlandı.

Rakibi karşısında ilk sete Savani ve Kay Van Dijk’in etkili hücumları ile başlayan Ziraat Bankası ilk seti 25-14 almayı başardı. Rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen Başkent temsilcisi 2.seti de 25-13 alarak setlerde durumu 2-0’a getirdi. Urfa son sette rakibine karşı varlık göstermeye çalışsa da çabalar sonuçsuz kaldı. Ziraat Bankası’nın Hollandalı oyuncularının devreye girmesi ile Ziraat Bankası 3. Seti 25-16 alarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı ve 6. haftayı lider tamamladı.

MSK URFA-ZİRAAT BANKASI: 0-3
SETLER: 14-25, 13-25, 16-25
SÜRE: 70 dakika (26, 20, 24)
MSK URFA: Aslan Ekşi, Onur Kurt, Filip, Faik Yaz, Mehmet Almaz, Igor (Taha Sabah, Mert Tetik, Engin Özbek, Metin Durmuş, Murat Karakaya, Bünyamin Aslan, Kaan Susam)
ZİRAAT BANKASI: Cristian, Van Dijk, Emre Savaş, Cüneyt Dağcı, Ulaş Kıyak, Rauwerding (Ersin Durgut, Cameron, Burak Güngör, Vefa Yılmaz, Enaboifo, Koray Şahin, Serkan Kılıç, Volkan Done)
HAKEMLER: Ozan Çağı Sarıkaya, Yasin Okumuş

Related posts

Ceren Önal Zeren Spor’da!

Hopa ve Gümüşhane U12 Takımları ‘Şampiyon Melekleri’ Unutmadı

Şampiyon Halkbank

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...