Kupada ilk yarı finalist Halkbank

2017-2018 Erkekler Kupa Volley finalleri Şanlıurfa’da başladı. Çeyrek finalin ilk maçında Halkbank ve Galatasaray karşı karşıya geldi. Müsabakayı Halkbank 3-0 kazanarak yarı finale yükseldi.

Mavi beyazlılar, Fenerbahçe-İstanbul BBSK maçının galibi ile yarın (16 Aralık, Cumartesi) yarı final müsabakası yapacak.

Maça kötü başlayan Halkbank daha sonra toparlandı. Savunmada daha dikkatli, top öldürmede yüzdeli oynayan başkentliler seti 25-19 alarak 1-0 öne geçti. İkinci sette de oyun ve skor üstünlüğünü elinde tutan Mavi-Beyazlılar, 28 dakika süren seti 25-20 alarak skoru 2-0 yaptı. Üçüncü ve son sette oyunun genel karakteri değişmedi. Oyundan kopmayan Halkbank, 25-21’lik skorla seti, 3-0’lık sonuçla da maçı kazandı.

Halkbank – Galatasaray: 3-0
Salon: 11 Nisan
Hakemler: Saadettin Deneri, Hüseyin Okumuş
Halkbank : Emre Batur, Raydel Hierrezuelo, Burutay Subaşı, Faik Samed Güneş, Fernando Hernandez, Nemanja Petric, (Hasan Yeşilbudak, Alperay Demirciler, Abdullah Çam)
Galatasaray: Yasin Aydın, Emin Gök, Daudi Okello, Aleh Akhrem, Teodor Todorov, Hüseyin Koç, (Can Ayvazoğlu, Melih Sıratça, Gazi Ertuğrul Metin, Doğukan Ulu, Ufuk Minici)
Setler: 25-19, 25-20, 25-21
Süre: 1 saat 24 dakika (25, 28, 28)

Related posts

MVP Nimir Abdel-Aziz

AXA Sigorta Kupa Voley’de şampiyon Halkbank

AXA Sigorta Kupa Voley Finali’ni Erdal Akıncı yönetecek

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...