Kepez Bld. play-off’ta

Türkiye Bayanlar Voleybol 2’nci Lig’de mücadele eden Kepez Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni 3- 1 mağlup ederek ligin bitimine 2 hafta kala grubunu lider tamamlamayı garantileyerek play-off’a kaldı.

Kepez Belediyespor, sahasında İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşılaştı. Kepez Belediyespor karşılaşmanın birinci setini 25-16, ikinci seti ise 25-16 kazandı. Üçüncü seti İzmir Büyükşehir Belediyesi 27- 25 üstün bitirdi. Kepez’in Sultanları son seti 25- 17 kazanarak grubunu lider bitirmeyi garantiledi. Kepez’in Sultanları, bu galibiyetle yenilmezlik serisini 12 maça çıkarırken, ligin bitimine de 2 hafta kala play-off’ta mücadele etmeye hak kazandı.

Karşılaşma sonunda Kepez Belediyespor takımı büyük heyecan ve coşku yaşadı. Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, “Takımı gösterdiği performanstan ötürü tebrik ediyorum. Güvenim tam, birinci lige çıkacağımıza inanıyorum. Karşılaşma boyunca bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Related posts

Berrak Deniz Kakaşçı PTT Spor’da

AXA Sigorta Efeler Ligi’ne yükselen takımlar belli oldu

5 sette Altelkma

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...