Kahta’da voleybol heyecanı

Adıyaman’ın Kahta İlçesi’nde, Küçük Kızlar Voleybol Grup müsabakalarında Elazığ, Malatya, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Adıyaman’dan gelen sporcular mücadele ediyor.

Kahta İlçe Spor Salonu’nda yapılan ve çekişmeli geçen maçlardan sonra bölge birincisi olan ilin takımı, Türkiye şampiyonası için finale kalacak. Kahta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek, Kahtada devam eden müsabakalar hakkında şu açıklamada bulundu:

“Türkiye Voleybol Federasyon Başkanlığı’nın 2017 yılı faaliyet programında yer alan Küçük Kızlar Voleybol Grup Müsabakaları ilçemizde yapılıyor. Küçük Kızlar kategorisinde; Elazığ, Malatya, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Adıyaman olmak üzere beş il takımı mücadele ediyor İlimizi Kahta Hacıbey Ortaokulu Küçük Kızlar Voleybol takımı temsil ediyor. Yapılacak olan müsabakalar sonucunda gruplarında birinci olan takımlar finale katılmaya hak kazanacaklardır.”

Related posts

Yasemin Güveli: Böyle bir camiaya transfer olduğum için çok heyecanlıyım

Alexia Carutasu: Geri dönmek gerçekten harika bir duygu

Manşet Dergisi 19 yaşında

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...