İtalyanlar Paola Egonu’ya sert çıktı

Dünyaca ünlü pasör çaprazı Paola Egonu kariyerine ülkemizde Vakıfbank’ta devam ederken İtalya Voleybol Federasyonu Başkanı Giuseppe Manfredi’den sert bir tepki geldi.

Dünya Voleybol Şampiyonasını bronz madalya ile tamamlayan İtalya Milli Takımı’nın ünlü oyuncusu Paola Egonu  üçüncülük maçı sonrası milli takımı bıraktığını açıklaması büyük tartışma yaratmıştı. 

Milli Takım istediğiniz zaman girip çıktığınız bir otel değil

İtalya Voleybol Federasyonu Başkanı Giuseppe Manfredi Egonu için “Büyük problem yok. Egonu, ocak ayında Mazzanti’yle konuşacak ve çözülmesi gereken düğümler varsa çözülecek. Milli Takım istediğiniz zaman girip çıktığınız bir otel değil. Egonu önemli ama milli takımımız 14 kişi.” dedi.

Milli takımdaki son maçım olacak

Egonu “Anlayamazsınız, çok yorucu. Bana ‘Neden İtalyansın?’ diye bile sordular, bu benim milli takımdaki son maçım olacak.” ifadelerini kullanmıştı. Egonu “Şimdilik ara vereceğim ama sakatlandım ve iyileşmem gerekiyor. Milli takıma devam edecek miyim? Bunu hala bilmiyorum. Şimdilik ara veriyorum çünkü canım yanıyor. Bir şeyler ters gittiğinde ilk saldırıya uğrayan benim ve bu çok zor. Arayı hak ettiğimi düşünüyorum.” demişti.

Related posts

Yasemin Özel: Hedeflere hepimiz ulaşmak istiyoruz

Bioderma’dan Filenin Sultanları için yeni reklam filmi yayında

Yasemin Güveli: Böyle bir camiaya transfer olduğum için çok heyecanlıyım

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...