İtalyan Milli Takımı yeniden toplanıyor

İtalyan Milli Takımı, bir dinlenme arasının ardından 6 Mayıs’ta yeniden bir araya gelecek. 17 Mayıs’a kadar sürecek bu etapta çalışmalara davet edilen sporcular şöyle:

Ilaria Battistoni (Igor Gorgonzola Novara); Francesca Bosio , Chiara De Bortoli , Alessia Mazzaro (Reale Mutua Fenera Chieri); Sofia D’Odorico , Eleonora Furlan , Giulia Melli (Delta Despar Trentino); Eleonora Fersino (Zanetti Bergamo); Anastasia Guerra , Sylvia Nwakalor (Il Bisonte Florence); Marina Lubian ,Ofelia Malinov , Elena Pietrini (Savino del Bene Scandicci); Alessia Gennari , Camilla Mingardi (Unet E-Work Busto Arsizio); Sarah Fahr Mayıs 14’ten itibaren, Giulia Gennari Mayıs 14’ten itibaren, Loveth Omoruyi Mayıs 14’ten itibaren (Imoco Conegliano); Anna Danesi , Alessia Orro , Beatrice Parish , Federica Squarcini (Saugella Monza); Indre Sorokaite  Mayıs12’den itibaren (Toyota Queensis)

Related posts

Ebrar Karakurt’un rekoru yetmedi! Şampiyon Dinamo Ak Bars

Bülent Karslıoğlu, Tirana ile anlaştı

Chemik Police sezonu bitiremeyebilirler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...