‘İstekli ve azimliyiz’

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı, Vestel Venus Sultanlar Ligi ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor.

Takım Menajeri Nihan Güneyligil, Takım Kaptanları Gizem Karadayı ve Aslı Kalaç ile tecrübeli oyuncu Güldeniz Önal, antrenmanın ardından Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Ligdeki tüm takımlara sakatlıksız bir ikinci yarı dileyen Takım Menajeri Nihan Güneyligil, “Milli Takım arasını iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. İlk yarı bizim için zor bir periyottu. Şimdi yeni bir sayfa, yeni bir başlıyor. İstekli ve azimliyiz. Milli Takımdan dönen iki arkadaşımız da aramıza katıldı. Yavaş yavaş hazırlıklarımızın da sonuna geldik. İkinci yarı bizim için gerçekten önemli. Hem Türkiye Ligi’ni istediğimiz yerde bitirip Play-off’lara kendimizi o şekilde sokmak, hem de Türkiye Kupası’nda en sonuna kadar gidip 4’lü finalde ne yapabileceğimizi görmek istiyoruz. Sonuna kadar gidip final maçını oynamak istiyoruz açıkçası. Bütün takım arkadaşlarıma, tüm takımlara ikinci yarıda da sakatlıksız, keyifli bir sezon diliyorum. Bizim için şu ana kadar her şey güzel görünüyor. Umut ediyorum böyle de devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

İkinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini belirten Kaptan Gizem Karadayı, “Çalışmalar çok iyi gidiyor. 2 orta oyuncumuz yoktu onlar da aramıza katıldı. Aslı’ya özel bir teşekkür ve tebriklerimi sunuyorum. Şu ana kadar çok iyiyiz. Biraz oyun tekniğimizi ve taktiğimizi değiştirdik. İlk yarı yaptığımız hataları tekrardan gözlemleme şansımız oldu. Onları yapmama adına bu boş zamanda bunların üzerine yoğunlaştık. Kendi taraftarımızın önünde oynamak çok güzel ve avantajlı. Bu Pazar ilk maçımıza çıkarak galibiyetle başlamak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

2020 Tokyo Olimpiyatları’nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımımızın kadrosunda bulunan Takım Kaptanı Aslı Kalaç, çok mutlu ve gururlu olduğunu dile getirdi.

Aslı’nın açıklamaları şu şekilde:

“Çok mutluyum. Bu duygu kelimelere dökülemeyen, tarif edilemez bir duygu. Türkiye tarihinde bir kere Olimpiyatlara gitmişti 2012 yılında. Bizim takımdan da Gizem abla Olimpiyata gitmişti. Şimdi de bana kısmet oldu. Çok zorlu bir turnuvaydı çok stresliydi. Polonya maçı gidiyordu, son anda maçı kaptık. Final maçına herkes hazırdı. Final maçı Polonya maçından hemen sonra olsaydı herkes çıkıp oynardı. Final maçında da çok güzel bir oyunla, net bir galibiyet alarak Olimpiyat biletini aldık. Çok mutlu ve gururluyum. Takım ikinci yarıya hazır. Gün sayıyoruz ligin başlamasına. Kalan performansımızı ve gücümüzü ikinci devreye aktarma vakti.”

Güldeniz Önal ise “Çalışmalarımız gayet güzel gidiyor. Yaklaşık 1 aydır resmi maç döneminden uzakta bol fitness antrenmanlı, bol hazırlık maçlı bir dönem geçirdik. Bu vesileyle de Milli Takımımızı gönülden tebrik ediyoruz, dualarımız hep onlarlaydı. Çok güzel bir başarıya imza attık. Türk voleybolu inşallah bu şekilde yükselişe devam eder. Çok güzel gençlerimiz geliyor arkadan. Biz de onları destekliyoruz buradan. Bu Pazar maçımız var. İnşallah sakatlıksız, ilk devredeki gibi mücadele eden savaşan bir ruhla güzel sonuçlar alırız.” ifadelerini kullandı.

Related posts

Vodafone Sultanlar Ligi yeni rekorlarla tamamlandı

Şampiyon Fenerbahçe Opet

Şampiyonluk maçının hakemleri belli oldu

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...