İstanbul Voleybol transfere başladı

Geçen sezon Erkekler Bölgesel lig İstanbul Şampiyonu ve Türkiye 2.si,Plaj Voleybolu Bayanlarda da Marmara Bölgesi 3.’sü ve Türkiye 9.’su olmayı başaran İstanbul Voleybol yeni sezonda bölgesel ligde bayanlarda da mücadele edecek.

Bu doğrultuda iddialı bir Bölgesel Bayan takımı yapıp 2.lige çıkmayı hedefleyen ekip ilk transferini daha önce Bölgesel ligden 2.lige çıkan takımlarda görev yapmış genç ve tecrübeli bir oyuncu Mina Hekim ile anlaşarak gerçekleştirdi.

2011-2012 Sezonunda Galatasaray Sk küçük kız takımında oynayan,daha sonra Bahçelievler belediyesi takımına transfer olup 1 sezon orda yıldız-genç oynayan Mina, 2014-2015 sezonunu İstanbul Büyükşehir Belediye sporda geçirdi. Ardından M.E Marmara Akademi Spor kulübüne transfer olan sporcu bu kulüpte Genç- A takım oynayıp bölgesel lig şampiyonu olup 2.lige yükselen a takımda mücadele etti.

Kulüp Başkanı Nüket Yolaç"Bu sezon hem Erkek hem de Bayanlarda Bölgesel Ligde iddialı kadrolar ile İstanbul ve Türk Voleyboluna hizmetimizi sürdürmek istiyoruz.Hem geçen sezon İstanbul Şampiyonu ve terfi maçlarında 2. olan erkek takımımızda ihtiyaç olan mevkilere 1-2 takviye yapmak hem de genç ve iddialı bir bayan takımı için takım oluşturmak amacındayız dedi.

Related posts

Berrak Deniz Kakaşçı PTT Spor’da

AXA Sigorta Efeler Ligi’ne yükselen takımlar belli oldu

5 sette Altelkma

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...