İpar Kurt: Şampiyonluk rüya gibiydi

Fenerbahçe’nin U19 Avrupa Şampiyonası’ndan şampiyonlukla dönen genç oyuncularından İpar Kurt, başarılarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Öncelikle uzun bir süreçten geçerek, voleyboldan uzak kalmış bir şekilde kampa başladık. Bu bizi biraz strese sokuyordu ama gün geçtikçe daha iyiye gittiğimiz gördük. İki aylık bir kamp sürecinden çıkarak bu turnuvayı oynadık. Bu gelişmemizi gördükçe daha da hırslandık. Kampın başından beri final gününün 30 Ağustos’a geleceğini biliyorduk. Çifte bayramla döneceğiz diye antrenmanlara çıktık. Şampiyonluk rüya gibiydi. Çok istiyorduk ve bu isteğimizi, azmimizi sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Topa “bende!” diye bağırışımız bile bunun göstergesiydi. Bunu isteyerek yaptığımız, bu bayrağı gururla taşıdığımız için şampiyon olduk bence. Çok mutluyum. İlk hedefimiz şampiyonluktu. Aldığım sayılar olsun, performansım olsun bu ödülü bana layık görmüşler. Teşekkür ederim.

Related posts

Alexia Carutasu: Geri dönmek gerçekten harika bir duygu

Manşet Dergisi 19 yaşında

SMS Grup İnşaat, Erkek Milli Takımlar sponsoru oldu

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...