İlk yarı finalist Galatasaray

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, Efeler Ligi Play-Off Çeyrek Final Etabı ikinci maçında İstanbul BBSK’yı konuk etti. Deplasmanda oynanan ilk karşılaşmadan 3-0’lık galibiyetle ayrılan takım, İstanbul BBSK’yı ikinci karşılaşmada da 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan mücadelenin teknik molasına İstanbul BBSK 11-12 önde girdi. Molanın ardından üst üste sayılar bulan Sarı Kırmızılılar seti 25-23 üstün tamamladı ve maçta 1-0 öne geçti.

İkinci sete iyi başlayan IBB teknik molaya 10-12 üstün girdi. Çekişmeli mücadeleye sahne olan seti Filenin Aslanları 26-24 önde tamamlayarak maçta durumu 2-0’a getirdi.

Üçüncü ve son sete 3 sayılık seriyle başlayan sarı kırmızılı ekip teknik molasına 12-4 önde girdiği seti 25-11 üstün tamamladı ve maçtan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Galatasaray bu sonuçla adını yarı finale yazdırdı.

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, Play-Off Yarı Final Etabında Arkas Spor-Tokat Belediye Plevne eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Related posts

Şampiyon Halkbank

Halkbank-Fenerbahçe maçını Ozan Sarıkaya’nın

Üçüncülük koltuğu Ziraat Bankkart’ın

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...