Ataman Güneyligil: Her geçen gün daha iyi olacağız

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, Vestel Venus Sultanlar Ligi üçüncü hafta maçında konuk ettiği Eczacıbaşı Vitra’ya 3-1 mağlup oldu. Başantrenör Ataman Güneyligil ve oyuncu Aslı Kalaç karşılaşmanın ardından Galatasaray Televizyonu’ndan Merve Ergü’nün sorularını yanıtladı.

Eczacıbaşı Vitra karşısında çok fazla hata yaptıklarını ve takım olarak uyum sıkıntısı yaşadıklarını belirten Ataman Güneyligil, “Hatalar olacak ama bu kadarını açıkçası beklemiyorduk. Servis karşılamada çok aksadık. Servis karşıladığımız zamanlarda da pasör tercihleri ve atakçıların yanlış yöne atak yapmaları dolayısıyla hata yaptık. Bu gibi durumlarda bir tane eksiğiniz varsa diğer yandan hata yapmamanız gerekiyor. İyi blok yapmanız gerekiyor, topu koruyup iyi atak yapmanız gerekiyor. Biz bugün topu koruduğumuz zaman da çok hata yaptık. Kötü pas tercihi yaparak maçı verdik. Sahadaki enerjiyi düşük görüyorum, onu da yükseltmek bizim işimiz. Antrenmanlarda bunun üzerine gideceğiz. 15 gündür tam takım beraberiz. 3 günde bir maça çıkıyoruz. Turnuvalar oynadık, antrenman yapmaya bile fırsat bulamadık. Daha pasörlerimiz smaçörlerimizle anlaşmış değil. Her geçen gün daha iyi olacağız. Aralarındaki iletişim sıkıntısı çözüldükçe daha başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Eczacıbaşı Vitra karşısında takım olarak eksikliklerinin farkında olduklarının altını çizen Aslı Kalaç ise sözlerini şöyle sürdürdü:

“Lige iyi başladık. İlk iki maçımızda iki galibiyet aldık. Ardından üç tane zorlu maçımız var. Eczacıbaşı, Vakıfbank ve Fenerbahçe. Bugün iki takımda güzel oynadı. Gülen taraf onlar oldu. Hepimiz bu maçta eksiklerimizi gördük. Eksiklerimize çalışıp diğer iki maça iyi bir şekilde çıkacağımızı düşünüyorum. Önümüzde iki önemli maçımız var. Daha lige yeni başladık. Eczacıbaşı ile ligde bir maç daha oynayacağız. Şimdiki hedefimiz önümüzdeki iki maçı kazanmak. Bakalım ikinci yarı oynanacak Eczacıbaşı maçını kim kazanacak.”

Related posts

Vodafone Sultanlar Ligi yeni rekorlarla tamamlandı

Şampiyon Fenerbahçe Opet

Şampiyonluk maçının hakemleri belli oldu

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...