Halkbank’ın ilk galibiyeti Bursa’dan

Axa sigorta Efeler Ligi üçüncü hafta maçında, Bursa’da oynanan karşılaşmada Halkbank, Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nü 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşmanın ilk teknik molasına kadar evsahibinin üstünlüğü vardı. Manşet ve defans sorunu Halkbank’a karşı Bursa ekibi teknik molaya 12-5 önde girdi. Mola dönüşünde Halkbank defans, manşet ve blokta rakibine üstünlük kurdu. Serviste de yüksek yüzde ile oynayınca 17-17’de beraberliği buldu, 21-20’de öne geçti, seti de 22-25 alarak 1-0 öne geçti.

Halkbank ikinci sete de aynı nicelikle başladı. Oyunda üstünlüğü ele geçiren başkentliler hem atak hem serviste hata yapmayınca teknik molaya 12-7 önde girdi. Moladan sonra da sayı bulmakta zorlanmayan Mavi-Beyazlılar defansta azami dikkate oynadı, 16-25’lik skarla 2-0 öne geçti.

Üçüncü sette etkili bloklarla rakibini oyundan düşüren Halkbank, 18-25’lik set skoruyla karşılaşmayı 3-0 kazandı.

Karşılaşma genelinde etkili servisler kullanan Halkbank’ta Metin Toy 105, Gökhan Gökgöz de saatte 103 kilometre hıza ulaştı.

BURSA BBSK-HALKBANK: 0-3
SETLER: 22-25, 16-25,18-25
SÜRE: 93 dakika (33, 27, 33)
BURSA BBSK: Leonardo Pinheiro, Morteza Bharifi, İbrahim Başaran, Hüseyin Koç, Monte Do Alisson, Cansın Hacıbekiroğlu (Hüseyin Şahin, Uğur Kılınç, Altay Demirci, Ediz Kaan Fırıncıoğlu, Esat Dalgıç)
HALKBANK: Faik Samed Güneş, Georgi Seganov, Gökhan Gökgöz, Hakkı Çapkınoğlu, Metin Toy, Abdullah Çam (Volkan Döne, Hasan Yeşilbudak Rıfat Kantarcıoğlu, Orçun Ergün, Efe Bayram)
HAKEMLER: Bülent Bozkurt, Ali İhsan Gözü

Related posts

Şampiyon Halkbank

Halkbank-Fenerbahçe maçını Ozan Sarıkaya’nın

Üçüncülük koltuğu Ziraat Bankkart’ın

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...