Halkbank, Perugia’ya kaybetti

Ülkemizi 2018 CEV Şampiyonlar Ligi erkekler kategorisindeki temsilcilerimizden Halkbank; 12’li Play-off Turu ilk maçında, bugün (13 Mart 2018 Salı) TVF Başkent Voleybol Salonu’nda konuk ettiği İtalya’nın Sir Colussi Sicoma Perugia takımına 18-25, 22-25 ve 29-31’lik setlerle 3-0 mağlup oldu.

Bu müsabakanın rövanşı ise; 21 Mart 2018, Çarşamba günü Türkiye saati ile 22.30’da İtalya’nın Perugia şehrindeki Palasport Evangelisti’de oynanacak. Müsabakayı, Smart Spor HD naklen yayınlayacak.

Temsilcimiz, rakibine her iki maçın sonunda puan olarak üstünlük kurarsa, adını 2018 CEV Şampiyonlar Ligi erkekler kategorisinde 6’lı Play-off Turu’na yazdıracak. Eğer her iki karşılaşmanın sonunda puan eşitliği söz konusu olursa, altın set kuralı devreye girecek. İkinci maçın bitiminden hemen sonra 15 sayı üzerinden oynanacak olan altın seti kazanan ekip 6’lı Play-off Turu’ndaki yerini alacak. Halkbank, turu geçmesi durumunda, 6’lı Play-off Turu’nda Lokomotiv Novosibirsk (Rusya) – Noliko Maaseik (Belçika) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

HALKBANK – SIR COLUSSI SICOMA PERUGIA: 0-3
SETLER: 18-25, 22-25, 29-31
SÜRE: 91 dakika (25′,31′,35′)
HALKBANK: Burutay, Faik Samed, Hernandez Ramos, Petric, Emre, Hierrezuelo, Hasan (L), Alperay (L) (Loh, Hakkı)
SIR COLUSSI SICOMA PERUGIA: Zaytsev, Podrascanin, Atanasijevic, Berger, Anzani, De Cecco, Colaci (L) (Sirila, Della Lunga)
HAKEMLER: Wim Cambre (Belçika), Sabine Witte (Almanya)

Related posts

Ceren Önal Zeren Spor’da!

Hopa ve Gümüşhane U12 Takımları ‘Şampiyon Melekleri’ Unutmadı

Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri, Antalya’da

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...