Glenn Hoag: Herkes disiplinsiz oynadı

Voleybol Efeler Ligi’nin 3. haftasında konuk ettiği Ziraat Bankası’na 3-1 mağlup olan Arkas Spor’un antrenörü Glenn Hoag, “Bu kadar tecrübeli bir takıma karşı maç planına uymazsan, kaybedersin” dedi.

Hoag, yaptığı açıklamada, oyuncularının, ilk setini rahat aldıkları müsabakanın kolay geçeceğini sandığını söyledi.

İlk setten sonra oyuncularının maç planlamasını takip etmediğini belirten Hoag, “Herkes disiplinsiz oynadı. Herkes kendi başına bir şey yapmaya çalıştı ama bu kadar tecrübeli bir takıma karşı maç planına uymazsan, kaybedersin. Oyuncularım artık beni dinlemek zorunda ve ilk antrenmanda da dinlemeye başlayacak” ifadelerini kullandı.

Ligde 3. hafta sonunda dördüncü sırada yer alan Arkas Spor, 4. hafta mücadelesinde 8 Ekim Pazar günü İnegöl Belediyespor’a konuk olacak.

Related posts

ÖZEL | Kara Bajema Göztepe’de!

Maret Grothues Sigorta Shop’ta! Özel Haber!

SMS Grup Efeler Ligi’nde kupa, madalya ve ödüller sahiplerini buldu