Giovanni Guidetti: Yoğun bir dönemde önemli bir galibiyet aldık

Türk Hava Yollarır karşılaşmasının ardından açıklama yapan VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti: “Türk Hava Yolları’nı tebrik ederim. Bugün güçlü bir performans ortaya koydular. Biz VakıfBank olarak her zaman iyi oynamak ve kazanmak zorundayız. Bugün bazı bölümlerde yeteri kadar iyi oynayamadık ancak yoğun bir dönemde önemli bir galibiyet aldık. Bir antrenör olarak bugünkü performansımızı anlayışla karşılamam gerekiyor. Oldukça tempolu bir dönemden geçiyoruz. İlk maçı kazandığımız için mutluyum. Pazartesi final biletini de almak istiyoruz” dedi. 

VakıfBank, 25 Nisan Pazartesi THY ile serinin ikinci maçında bir kez daha karşılaşacak. 15.00’te başlayacak mücadeleyi kazanması halinde sarı-siyahlılar, Misli.com Sultanlar Ligi play-off’unda finale yükselecek. VakıfBank’ın finaldeki rakibi Fenerbahçe Opet – Eczacıbaşı Dynavit eşleşmesinin kazananı olacak. 

Related posts

Vodafone Sultanlar Ligi yeni rekorlarla tamamlandı

Şampiyon Fenerbahçe Opet

Şampiyonluk maçının hakemleri belli oldu

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...