Galatasaray set verdi puan vermedi

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, Efeler Ligi 21. haftasında Jeopark Kula Belediye’nin konuğu oldu. Sarı-kırmızılılar, Manisa Kula Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.

Mücadeleye iyi başlayan taraf Galatasaray HDI Sigorta oldu. Jeopark Kula Belediye karşısında etkili oyunuyla farkı açan sarı-kırmızılılar, ilk set teknik molasına 12-7 üstün girdi. Etkili oyununa teknik mola sonrası da devam eden Galatasaray HDI Sigorta, ilk seti 25-19 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti.

İkinci sete de iyi başlayan Aslan, teknik molaya 12-9 önde girdi. Ev sahibi ekip karşısında istediği oyunu set boyu sürdüren Cimbom ikinci seti de 25-19 kazandı ve karşılaşmada 2-0 öne geçti.

Üçüncü set karşılıklı sayılarla başladı. 4-4’lük eşitliğin ardından bu kez öne geçen ev sahibi ekip oldu. Farkı açan Jeopark Kula Belediye, teknik molaya 12-8 önde girmeyi başardı. Ev sahibi ekip karşısında istediği oyunu sergileyemeyen sarı-kırmızılılar üçüncü seti 25-22 kaybetti. Bu sonuçla setlerde durum 2-1 oldu.

Maçın kazananının belirlendiği dördüncü set de karşılıklı sayılarla ilerledi. Teknik molaya 12-9 ev sahibi ekip girse de molanın ardından etkili oyunuyla önce skoru eşitleyen Aslan seti 25-22, maçı da 3-1 kazandı.

Related posts

Ceren Önal Zeren Spor’da!

Hopa ve Gümüşhane U12 Takımları ‘Şampiyon Melekleri’ Unutmadı

Şampiyon Halkbank

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...